Digitális kártevő csapda.
A legjobb munkerőd mostantól egy robot.

Kevés bosszantóbb feladat van, mint nyakig érő sárban terepszemlét végezni. Szerencsére a Fynn esőben, szélben és sárban is ugyan olyan megbízható munkát végez, mint napsütésben. Kapj egész évben pontos adatokat a táblád kártevőiről, a kellemetlenségek nélkül.
Limitált, 50 darabos széria.
fynn_oszlop%20nelkul_edited.png
partership: Syngenta
NAK_logo_rgb_L1.png

Kevesebb terepszemle

Élvezd, hogy a Fynn elvégzi helyetted a számlálást és az eredmények kiértékelését. Neked elég kéthetente kilátogatnod a tábládra, amikor ragacslapot cserélsz a Fynn-ben.
Minden mást ő intéz.

Pontosabb adatok

A Fynn képes összekötni a környezeti viszonyokat a kártevők megjelenésével, mivel a csapdázás mellett folyamatosan méri a páratartalmat és a hőmérsékletet is. A Fynn így nem csak tűpontosan nyomon követi a kártevők rajzását, de a környezeti adatok alapján előrejelzi, hogy mikor számíthatsz felbukkanásukra.

Nagyobb terméshozam

Nem kell többé kizárólag a megérzéseidre támaszkodnod, mivel a Fynn pontosan meg tudja mondani, hogy mikor érdemes megkezdened a kártevők elleni védekezést. A kártevőket nem, csak a nyereséget kell számolnod, hiszen a Fynn-el akár 10-20 %-kal nagyobb terméshozamot érhetsz el.

Kevesebb vegyszer

Mottónk a permetezésről: csak akkor amikor kell, és csak annyit amennyit muszáj. A környezetet is kevésbé terheli, és a te pénztárcádban is több marad. Mindenki jól jár.

Kifinomult képfelismerés

A Fynn szemed helyett szemed: napi 4-szer készít felvételt, hogy a lehető legátfogóbb képet kaphasd tábláid állapotáról. A beépített algoritmusok segítségével képes pontosan meghatározni a kártevők számát, és azok fajtáját.

Sosem hagy cserben

A Fynn egész szezonban folyamatosan szolgáltatja az információkat. A beépített akkumulátor mellett napelem gondoskodik arról, hogy egy rovarról se maradj le.
fynn2_oszlop nellkul.png
fynn_oszlop nelkul.png

Kártevő modellek

A rendszerünkbe a legmodernebb növényvédelmi modelleket integráltuk, de ez még nem minden. A Fynn gépi tanulás segítségével folyamatosan fejleszti önmagát: ha most megvásárolod, akkor rövid időn belül ismerni fogja táblád minden rezdülését. Két lépéssel mindig a kártevő előtt fog járni.

Könnyítsd meg a munkádat!

Limitált, 50 darabos széria.

Kérj személyes demót vagy körbevezetést.

Hamarosan keresünk!